VOORLOPIGE TERUGGAVE STOPGEZET?

Gepubliceerd op:
februari 25, 2020

De voorlopige teruggave is dit jaar door de Belastingdienst stopgezet. Deze maatregel geldt voor ongeveer 124.000 mensen in Nederland. Echter, in duizenden gevallen is dit onterecht gebeurd. En dit kan behoorlijke gevolgen hebben. De betrokkenen kregen namelijk rond de jaarwisseling pas berichtgeving hierover en de schade kan oplopen tot wel honderden euro’s per maand.

Wat is de voorlopige teruggave?

In veel gevallen draagt een burger in loondienst meer inkomstenbelasting af dan hij of zij zou moeten afdragen. Dit komt omdat er in de loonheffing geen rekening wordt gehouden met bepaalde aftrekposten, zoals de renteaftrek van uw eigen woning. Zodoende kunt u bij de belastingdienst een voorlopige teruggave op de inkomstenbelasting aanvragen. Vele mensen maakten hier al jaren gebruikt van, echter door het invoeren van een nieuwe selectieregel heeft de Belastingdienst dit stopgezet.

De voorlopige teruggave wijzigen

Had u altijd al een voorlopige teruggave en vermoedt u dat deze onterecht stopgezet is? Dan helpen wij u graag om de voorlopige teruggave weer te ontvangen. Bel, mail of chat met ons, zodat wij u verder kunnen helpen.

Ontvang nu het gratis e-book

'17 essentiële tips voor startende ondernemers'

Leer van de fouten van ondernemers die jou voorgingen en maak een vliegende start met jouw bedrijf!

742 ondernemers gingen je voor.

17 essentiële tips voor startende ondernemers
× Hoe kunnen we u helpen?