Fiscale aangifte

Krijgt u het al Spaans benauwd als er een blauwe brief op de mat valt? Geen idee welke aangiften u allemaal dient te doen? Of bent u juist benieuwd welke fiscale mogelijkheden er zijn?

Bervoets Administratie en Advies kan u bij al deze vragen helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het verlagen van de belastingdruk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hieronder leest u hoe wij dit doen.

Welke aangiften moet ik doen?

Iedereen die in Nederland woont of in Nederland een onderneming heeft gevestigd moet aangifte doen over zijn of haar inkomsten. Ook mensen die in het buitenland wonen en inkomen uit Nederland ontvangen kunnen hierover belasting verschuldigd zijn.

Aangifte inkomstenbelasting

Elk persoon die een brief van belastingdienst ontvangt voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting, dient aangifte inkomstenbelasting te doen. De fiscale regels van de inkomstenbelasting wijzigen jaarlijks en elk jaar is er wel weer een maatregel in het voor- of nadeel van het individu. Uiteraard zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en streven wij naar fiscale optimalisatie voor de klant.

Aangifte vennootschapsbelasting

Rechtspersonen dienen aangifte vennootschapsbelasting te doen. De bekendste vorm van een rechtspersoon is de besloten vennootschap, oftewel de B.V.. Bij de aangifte vennootschapsbelasting gaat het om meer dan alleen het aangeven van winsten over het boekjaar. Door wisselingen in winsten of verliezen, investeringen of kosten liggen fiscale mogelijkheden open.

"Wij proberen de belastingdruk zoveel mogelijk te beperken. In het beste scenario krijg je door ons werk belasting terug."

Bas Bervoets - Eigenaar

Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer komt u elke maand, kwartaal of jaar de aangifte btw weer voor de kiezen. De aangifte btw vloeit voort uit de facturen die u stuurt en ontvangt naar klanten en van leveranciers. In Nederland kennen wij hier verschillende tarieven en regels voor, waar uiteraard altijd weer uitzonderingen op zijn. Wij adviseren u graag over de tarieven en hoe u deze dient toe te passen in uw facturatie.

Andere aangiften?

In Nederland kennen wij nog veel meer aangiften, te denken valt aan:
  • Aangifte loonbelasting;
  • Aangifte erf- en schenkbelasting;
  • Aangifte dividendbelasting;
Wij kunnen u helpen bij al deze aangiften en adviseren u graag over de regels en mogelijkheden! 

Belastingdruk verminderen? Maak een afspraak!

Wij proberen de belastingdruk zoveel mogelijk te beperken. In het beste scenario krijg je door ons werk belasting terug. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en het bespreken van de mogelijkheden.

Start nu met het 
verminderen van uw belastingdruk

Wij zijn ervan overtuigd dat we uw belastingdruk voor u kunnen verminderen. Zo kunt u rustig blijven ondernemen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u teveel belasting betaald. Vertel ons uw doelen en wij maken een gericht plan voor u. Vraag een gratis demo gesprek aan. 

administratie opmeer
× Hoe kunnen we u helpen?