Salarisadministratie

De salarisadministratie is een aparte administratie van de financiële boekhouding. Het bestaat uit alle mutaties omtrent uw personeel, waaronder uiteraard het periodieke loon, maar denk ook bijvoorbeeld aan fooien of door u betaalde maaltijden voor u personeel.

Een goede salarisadministratie bijhouden is een zeer moeilijke taak en niet zomaar door u zelf op te zetten.

Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Als u personeel in dienst neemt, dient u deze uiteraard loon te betalen. Daarnaast dient u elke maand een aangifte loonheffing te doen. Het loon een loonheffing dat u betaald is afhankelijk van de branche waar u in werkt en de eventuele CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) van toepassing is. In een CAO staat beschreven aan welke arbeidsvoorwaarden een bepaalde sector dient te voldoen. In Nederland hebben wij ongeveer 1.100 verschillende CAO’s, dus u kunt wel nagaan dat het best veel specialistische kennis vergt.

Hoe kunnen jullie mij helpen met de salarisadministratie?

Wij helpen u graag bij het opzetten en onderhouden van de salarisadministratie. Dit kunnen wij voor u helemaal uit handen nemen of door bijvoorbeeld alleen de loonstroken voor u te maken. Onze specialisten hebben de kennis om u te adviseren waar u allemaal rekening mee moet houden en u veel zorgen uit handen nemen.

"Dit kunnen wij helemaal voor u uit handen nemen of door bijvoorbeeld alleen de loonstroken voor u te maken."

Bas Bervoets - Eigenaar

Start nu met het 
professionaliseren van uw salarisadministratie

Wij zijn ervan overtuigd dat we uw boekhouding en administratie kunnen professionaliseren. Hierdoor heeft u de ruimte en tijd om volledig op uw bedrijf te focussen. Vertel ons uw doelen en wij maken een gericht plan voor u. Vraag een gratis demo gesprek aan. 

administratie opmeer
× Hoe kunnen we u helpen?