Subsidie advies

Wilt u weten of u recht heeft op een subsidie voor uw bedrijf of privé? Wij weten als geen ander dat het uitzoeken hiervan nogal overweldigend kan zijn. Er zijn verschillende instanties en organisaties die subsidies verstrekken en er zijn honderden verschillende subsidieregelingen voor bedrijven in Nederland.

Een subsidie kan u extra budget geven waardoor er voor uw bedrijf meer mogelijkheden zijn. Maar waar moet u beginnen om een subsidie succesvol aan te vragen? Wij helpen u graag!

Ruim 90% van de bedrijven heeft recht op subsidie

Ruim 90% van het bedrijfsleven maakt kans op een subsidie, maar dat nog geen 20% maakt hier gebruik van. Enerzijds omdat veel mensen het niet weten en anderzijds omdat het aanvraagtraject vaak veel te omslachtig is. Wij maken gebruik van diverse tools om u snel te laten weten of u kans maakt op een subsidie. Mocht dit interessant zijn, dan doen wij de aanvraag voor u.

Aan welke subsidies moet ik denken?

Er zijn honderden verschillende subsidies, maar de meest aangevraagde subsidies voor bedrijven zijn:

  • Energie- investeringsaftrek;
  • Milieu- investeringsaftrek/VAMIL;
  • Stimulering duurzame energieproductie;
  • Subsidie jonge landbouwers;
  • Uitbetaling betalingsrechten landbouwers;
  • Btw teruggave zonnepaneelhouders;

Maar zo zijn er nog veel meer vormen van subsidies en regelingen waar u wellicht gebruik van kunt maken. Wilt u de volledige lijst ontvangen met subsidievormen? Vraag deze dan hier aan.

"Nog geen 20% van de bedrijven maakt gebruik van de subsidiemogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u de subsidie krijgt die u verdient."

Bas Bervoets - Eigenaar

Start nu met de
Aanvraag van uw subsidie

Geef ons uw gegevens door en wij starten voor u de aanvraag van de subsidie. Zo weet u zeker dat de aanvraag juist verloopt, zonder dat u tegen allemaal vragen aanloopt van de subsidieverstrekker. Wij regelen het allemaal voor u.

administratie opmeer
× Hoe kunnen we u helpen?