Boek uw vrijblijvende intake

U wilt natuurlijk precies weten hoe het uitbesteden van uw boekhouding en administratie in zijn werk gaat. In het gratis demo gesprek leggen we u precies uit hoe onze software werkt.

Wat we allemaal bespreken

Wat wordt er van mij verwacht?

Voor het eerste gesprek hoeft u zich niet uitgebreid voor te bereiden. U zorgt dat u de belangrijkste gegevens bij u heeft. Denk bijvoorbeeld aan een uittreksel van de Kamer van Koophandel, uw administratie en uw identiteitsbewijs. Wij leggen u helder uit hoe onze dienstverlening werkt en u beslist of dit bij u past.

Welke aangiftes verzorgen jullie allemaal voor mij?

Afhankelijk van uw ondernemingsvorm en wensen kunnen wij in principe alle aangiften voor u verzorgen. Denk hierbij aan de aangifte btw, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. 

Moet ik alles op papier bewaren?

Nee, u hoeft niet alles op papier te bewaren. De eis is dat het goed wordt gedocumenteerd en duidelijk leesbaar is. Wel moet de boekhouding tenminste 7 jaar te worden bewaard, u kunt zich voorstellen dat dit erg veel documentatie is. Geen zorgen, wij kunnen alles digitaal voor uw bewaren en voldoen altijd aan de wettelijke bewaartermijn.

Hoe vaak rapporteren jullie?

Onze stelregel is dat wij tenminste 1x per jaar rapporteren. Maar in veel gevallen kunnen wij uw administratie zo inrichten dat u 24/7 over up-to-date informatie beschikt.

Waar moet ik allemaal op letten bij mijn administratie?

Erg belangrijk is dat u zo zorgvuldig mogelijk de gegevens bewaard die van belang zijn voor uw administratie. Wij kunnen hier u heel goed bij helpen om het zo eenvoudig mogelijk te maken, met een smartphone bent u er al!

Deze bedrijven hebben wij al geholpen

"Bervoets advies verzorgt mijn complete boekhouding. Dit geeft mij als ondernemer de rust die ik nodig heb om me volledig op het groeien van mijn bedrijf te richten"
Niels Olivier - Flowhub
Niels Olivier
Eigenaar Flowhub
"Bervoets Administratie & Advies verzorgt al jaren

onze boekhouding. Het leveren van maatwerk voor onze organisatie zorgt voor de perfecte match. Daarnaast kunnen wij voor al onze boekhoudkundige en financiële vragen bij Bervoets terecht.”

Pim Schipper
Vennoot Schipper Bemiddeling
Bervoets Administratie & Advies is sinds onze start in 2017 een vertrouwde partner voor al onze boekhoudkundige en financiële beslommeringen. Een no-nonsens bedrijf waar je als persoon goed en snel te woord wordt gestaan. Daarnaast komen ze met frisse ideeën om onze boekhouding te automatiseren. Dit geeft ruimte om je bedrijf verder te ontplooien
Jac Mol
Eigenaar JMPR

Boek uw gratis intake

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor het inplannen van een afspraak.