Over ons

Benieuwd naar ons verhaal? Dan ben je op de goede plaats. Wij staan bekend om:

Betrouwbaar

Dagelijks bent u met 101 dingen bezig. Maak daar vanaf nu maar 100 van, want met onze betrouwbare boekhouding kunt u met gerust hart één ding van uw lijst strepen.

Innovatief

Subsidies, fiscale kansen, financierings-mogelijkheden? Wij houden alles in de gaten en informeren u standaard over mogelijke kansen voor uw bedrijf.

Meedenkend

Een bedrijf leiden en groeien is niet eenvoudig. U moet van alles verstand hebben. Wij begrijpen dat u niet alles kunt weten. Daarom denken we altijd pro actief met u mee.

Ons verhaal

 

U wilt zorgeloos ondernemen, dat is het doel waar wij elke dag voor gaan. Wij ontzorgen u op het gebied van boekhouding, administratie en fiscale aangiften. U onderneemt, wij regelen de rest.

Onze diensten zijn gericht op het MKB in West Friesland. Met 17 jaar ervaring in de regio, weten we exact:

  • Welke regionale mogelijkheden er zijn
  • Welke belangen er in de regio spelen
  • Wat er nodig is om uw bedrijf te groeien

Bervoets Administratie & Advies is in 2002 opgericht door Evert Bervoets, met de bedoeling om de lokale ondernemer te ondersteunen met de boekhouding en fiscale aangiften. Sinds de oprichting is het bedrijf gestaag gegroeid naar één van de belangrijkste spelers in de regio.


In 2017 is Bas Bervoets toegetreden tot het bedrijf en daarmee is er een gebalanceerde mix ontstaan van jarenlange ervaring en innovatieve ideeën. Hierdoor is het bedrijf gegroeid naar een deskundige, flexibele en betrouwbare partner in alle branches in West-Friesland.

Om de kwaliteit van onze service te waarborgen zijn wij sinds 2002 lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. 

Het NOAB-lidmaatschap wordt enkel toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor voldoet aan strenge kwaliteitseisen. U bent bij ons dus altijd verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

+
Klanten
Omzet in beheer
+
Jaar Ervaring

Missie

Deskundig en betrouwbaar partnerschap

Visie

Alle ondernemers in West-Friesland 100% zorgeloos

Deze bedrijven hebben wij al geholpen

Start nu met het 
professionaliseren van uw boekhouding

Wij zijn ervan overtuigd dat we uw boekhouding en administratie kunnen professionaliseren. Hierdoor heeft u de ruimte en tijd om volledig op uw bedrijf te focussen. Vertel ons uw doelen en wij maken een gericht plan voor u. Vraag een gratis demo gesprek aan. 

administratie opmeer
× Hoe kunnen we u helpen?